Középiskola Angliában

Tölts egy tanévet Angliában és tanulj angol nyelvet anyanyelvi környezetben! Angliát azoknak ajánljuk, akik szeretik a nagy hagyományokkal rendelkező szigetországot, lenyűgözi őket a hely tradíciolánis szelleme és vonzódnak a brit akcentushoz.  

Középiskolai programok Angliában 

Elhelyezés fogadó családnál állami iskolában

Egy klasszikus program Angliában kiváló lehetőség arra, hogy közelebbről megismerhesd az angolok kultúráját, szokásaikat, mindennapjaikat. Anglia területét tekintve az alábbi körzetekben  kerülsz elhelyezésre: Dorset, Greater London, Hampshire, Norfolk, Northamptonshire, Nottinghamshire, Suffolk, Surrey.

Nagy eséllyel az ún. Sixth Form College diákja leszel a helyi angol 16-18 éves diák társaságában. 

Orientációs tábor Londonban

A diákok megérkezéskor háromnapos orientációs táborban vesznek részt Londonban. Innen utaznak tovább a fogadó családokhoz.

Az angol iskolatípusok

Háromféle iskolatípus szerepel a középfokú oktatásban: Grammar School, Technical College vagy Sixth Form College.  A Sixth Form College a középiskola utolsó éveit jelenti, és ide olyan tanulók járnak, akik már kiválasztották az egyetemi szakirányukat.  Ne lepődj meg, ha csak 3-4 tárgyat választhatsz, ezeket viszont alaposan fogjátok körbejárni, sok projektmunkával és otthoni munka segítségével. A tantárgykínálat nagyon változatos, olyan tárgyak jöhetnek szóba, mint angol, irodalom, matematika, földrajz, történelem, biológia, francia, spanyol, számítástechnika, média, művészetek, társadalomismeret, tánc, fizika, dráma vagy üzleti tanulmányok. Az angol diákoknak először a GCSE (General Certificate of Secondary Education) vizsgát kell letenniük 16 éves korukban. A 11. osztályosok az AS vizsgákat teszik le, majd a 12-esek az A-level-t (más néven Advanced level), mely körülbelül egy itteni érettséginek felel meg.

Az árak tartalmazzák: elhelyezést fogadó családnál, beíratást és részvétel biztosítását állami középiskolában (Sixth Form College), személyes kapcsolattartót és segítőt a diák számára külföldön, folyamatos segítségnyújtást, konzultációs lehetőséget Magyarországon a szülők számára, repülőjegyet az oda- és visszaútra, orientációs tábort Londonban kiutazáskor, két napos felkészítő tábort a diákok számára kiutazás előtt, egy napos felkészítő napot a szülők számára, YOURWAY pólót, vízumügyintézést, korrekt és barátságos ügyintézést az első személyes találkozástól kezdve a hazaútig, sőt még azon is túl:-) Alumni tagságot hazatérés után sok közös programmal! 

A jelentkezés feltételei

  • 14-17 közötti életkor kiutazáskor
  • alap-közép szint közötti nyelvtudás (Cambridge B1, IELTS 3.0-4.0, TOEFL 57-86)
  • nyitott, érett, érdeklődő személyiség
  • legalább közepes átlag az elmúlt két évben

 

 

 

Ha érettségizni szeretnél, vagy szakmai képzést keresel, esetleg bentlakásos iskolában laknál Angliában, akkor nézz körül itt: Anglia prémium programok

PROGRAMOK

Elhelyezés fogadó családnál állami iskolában  
egy tanév (szeptembertől júniusig) 3 290 000 Ft
egy trimeszter (szeptembertől decemberig)  2 590 000 Ft
két trimeszter (szeptembertől márciusig) 2 890 000 Ft
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Tanulj külföldön!

Gyere el hozzánk és találjuk meg a hozzád illő programot!

JELENTKEZZ MOST!