A hálaadás ünnepe

Az összejövetelre a Hálaadás ünnepe ad alkalmat. Szeretjük ezt az ünnepet, amit eredetileg az őszi terménybetakarítás alkalmából rendeztek, hogy megköszönjék, hálát adjanak az elmúlt évi termésért.

Az ünnepet megtartják Kanadában, Az Egyesült Államokban, néhány karibi szigeten, valamint Libériában. Majdnem minden kultúrában felfedezhetünk hasonló ünnepet, amit szüret alkalmából rendeznek. 

 

A mi hálánk

Mi is hálát adunk diákjainkkal és szüleikkel az elmúlt évek tapasztaltaiért. Hálát adunk azért a sok szép emlékért, amik a külföldi program alatt összegyűltek és amikre egész életünkben emlékezni fogunk. Hálát adunk az új barátokért, a sok felismerésért és a sok új dolog megismeréséért, ami által többek és jobbak lettünk. 

 

Nyílt nap

Az összejövetelre meghívtunk olyan diákokat is, akik a jövő tanévben utaznak majd és várjuk azokat is, akik még nem jelentkeztek, de érdekli őket is a lehetőség., hogy egy ideig külföldön tanuljanak.  

Remek alkalom beszélgetni olyan diákokkal, akik már hazajöttek és szívesen megosztják a tapasztalataikat. 

Már nagyon várjunk, készülünk, hogy vendégül lássunk Benneteket finom ételekkel, forró italokkal péntek este nálunk! 

 

Program

18 órától kb. 19:30-ig Élménybeszámolók

19:30-tól Vacsora, állófogadás. Sok finom étellel és itallal készülünk, hogy méltón hálát adjunk a sok szép történetért, amit a YOURWAY diákjai megosztanak velünk. 

 

Várunk minden érdeklődő diákot és szüleit szeretettel! 

 

Kérlek, hogy előre jelezzétek részvételi szándékotokat, köszönjük! 

Diákjaink öröme a mi örömünk. Gyertek, ünnepeljünk együtt!