Hollandia

 

Az ország apró méretéhez képest rengeteg látnivaló és lehetőség van itt! Ismerd meg közelebbről ezt a nyitott és sokszínű kultúrát, tanuld meg a 23 millió ember által beszélt nyelvüket. 

Középiskola Hollandiában

Háromféle iskolatípus létezik a középfokú oktatásban, mindhárom esetén eltérő az évek száma és a fakultációs lehetőségek. Megérkezésedkor az iskola felméri a tudásod és az érdeklődésed annak érdekében, hogy a számodra megfelelő iskolatípusba, illetve szakirányra járhass.  Az iskolaév augusztusban kezdődik és három trimeszterből áll. A holland oktatásra jellemző a kritikus gondolkodásra nevelés, projektmunka és a szabad véleményformálás. 

Tolerancia és nyitottság

Vegyél részt valamilyen sport vagy művészeti, illetve egyéb helyi klubban és tanulj hollandul könnyedén. Népszerű sport a foci, a vitorlázás vagy a korcsolyázás, a mindennapi közlekedési eszköz pedig a kerékpár! Hollandia területének legnagyobb része sík, mélyföld, kiválóan alkalmas a kerékpározásra! A hollandok környezettudatosak és fejlett technológiával rendelkeznek. Nagyon jól kiépített vonatközlekedésüknek köszönhetően, könnyen és gyorsan eljuthatsz az ország szinte bármely pontjára. 

A jelentkezés feltételei

  • kiutazáskor 15-17,5 közötti életkor
  • középfokú angol nyelvtudás

Fakultatív kirándulások

Hétvége Londonban, síelés Norvégiában, kirándulás Nizzába

Orientációs tábor Amszterdamban

Megérkezéskor orientációs táborban vehetsz részt a többi cserediákkal együtt a világ legjobb városában! 

Az árak tartalmazzák

Elhelyezést fogadó családnál, beíratást és részvétel biztosítását állami középiskolában, személyes kapcsolattartót és segítőt a diák számára külföldön, folyamatos segítségnyújtást, konzultációs lehetőséget Magyarországon a szülők számára, repülőjegyet az oda- és visszaútra, betegség- baleset és felelősségbiztosítást, két napos felkészítő tábort a diákok számára kiutazás előtt, egy napos felkészítő napot a szülők számára, YOURWAY pólót, korrekt és barátságos ügyintézést az első személyes találkozástól kezdve a hazaútig, sőt még azon is túl:-) Alumni tagságot hazatérés után sok közös programmal! 

PROGRAMOK

 Elhelyezés fogadó családnál állami iskolában

 

 Teljes tanév  2 190 000 Ft
 Iskolai félév  1 890 000 Ft
 Három hónapos program  1 690 000 Ft
 Két hónapos program  1 390 000 Ft
   
Orientációs tábor Amszterdamban 160 000 Ft
   
   
   
   
   
   
   
   

Tanulj külföldön!

Gyere el hozzánk és találjuk meg a hozzád illő programot!

JELENTKEZZ MOST!