fbpx Franciaország | Yourway - Iskola külföldön

Franciaország

Prémium

Fontos tudni

  • bentlakásos magániskolai programok 
  • magániskolai program fogadó családos elhelyezéssel
  • hétköznap fogadó családos elhelyezés, hétvégén kollégium
  • francia vagy angol nyelvű képzések
  • két éves érettségi programlehetőségek

Árak

Kérj tőlünk személyre szabott ajánlatot!  
Fogadó család, magániskola  
teljes tanév (10 hónap) 2 780 000 Ft
6 hónapos program 2 290 000 Ft
4 hónapos program 1 890 000 Ft
Bentlakásos iskola (prémium)  
teljes tanév 5 490 000 Ft
6 hónapos program 3 780 000 Ft
4 hónapos program 2 990 000 Ft

Középiskolai tanév Franciaországban

Franciaországban megtalálod a nyüzsgő városi életet Párizsban, napfényes tengerpartot, és síelési lehetőséget az Alpokban.  A franciák joggal büszkék az ételeikre, városaikra, strandjaikra, művészetükre és látványosságaikra, nem véletlenül szeretik annyian ezt az országot. 

Nézd meg milyen prémium programokat ajánlunk, keress meg minket és beszélgessünk! 

 

Iskolarendszer

A francia iskolarendszer híres a magas színvonaláról. Ha francia iskolába készülsz, akkor számíts arra, hogy sokszor este hatig van tanítás, cserébe szerdán kora délután már véget érnek az órák. A francia középiskola három évfolyamos (Lycée), a cserdiákok legtöbbször a második évfolyamba kerülnek. Három fakultáció közül lehet választani: 1. nyelvi és humán szak 2. gazdasági szak 3. matematika és természettudományos szak. Az első évfolyamot (seconde) követi a (premiére) felkészítő évfolyam, majd a  (terminale) végzős év,  aminek a végén érettségiznek a diákok. 

Szerezz tapasztalatot és nyelvtudást egy francia magániskolában!
Küzd le a félelmeidet, told ki a határaidat és kitárul előtted a világ.
középiskola Franciaországban

MAGÁNISKOLA FOGADÓ CSALÁDOS ELHELYEZÉSSEL

Ha garantálni szeretnéd az iskola színvonalát, vagy éppen a városi elhelyezést, akkor keresünk neked egy magániskolát, ahol biztosan megtalálod a számításaidat.  

Bentlakásos iskolák

Ajánlunk bentlakásos iskolákat Franciaországban, iskola ideje alatt, hétköznapokon  kollégiumi elhelyezéssel. Vannak olyan bentlakásos iskoláink, ahol hétvégén és iskolaszünetekben fogadó családnál lakhatsz majd, így mindkét verziót kipróbálhatod. Mivel az iskola sokszor késő délutánig is eltart majd, kényelmesebb a kollégiumban tölteni az estéket. Ezáltal jobban tudsz fókuszálni a tanulmányaidra és a kollégiumi közösségre.

A bentlakásos iskolák oktatási színvonala általában magasabb, ezt azoknak ajánljuk, akik számára fontos szempont lehet. 

Érettségi programok

Lehetőséget tudunk biztosítani neked a francia érettségi vizsga letételére, ehhez azonban két éves programot kell végigcsinálnod. Ha sikeresen befejezed az első évet, akkor a második év végén részt vehetsz a francia érettségi vizsgán (Baccalureate). 

A level és IB programunk keretében Franciaországban angol nyelvű képzés keretében tehetsz nemzetközi érettségit, miközben megtanulhatsz franciául, francia anyanyelvi környezetben. Ez hogy hangzik?