Középiskola Nagy-Britanniában

Válassz egy iskolát! 

Angliai prémium programunk lényege, hogy megkeressük a készségeidnek, terveidnek és érdeklődésednek legjobban megfelelő iskolát Angliában. Garantáljuk számodra az oktatás színvonalát, hogy a legjobb eséllyel folytathasd egyetemi tanulmányaidat valamelyik rangos egyetemen érettségi után. Az iskolák segítenek neked az egyetem kiválasztásánál és az oda történő bejutásnál is. 

Elhelyezés fogadó családnál iskolaválasztással

Egyes iskoláknál csak fogadó családos elhelyezésre van lehetőség. Általában az iskola maga szervezi a környékükön a nemzetközi diákok számára a lelkes fogadó családokat. Előfordulhat olyan is, hogy egy másik nemzetiségű diákkal együtt laksz majd egy családnál. 

Érettségi program Anglia (két éves)

Szeretnéd a középiskola elvégzése után tanulmányaidat egy angol egyetemen folytatni? 

Két éves érettségi programunk elvégzésével, A level vizsgáid megszerzésével nemcsak Anglia, de a világ rangos egyetemei előtt nyílik meg a kapu előtted. Az első év végén az AS vizsgát kell letenned, majd a ezt sikeresen letetted, a második év végén kerül sor az ún. A level vizsgákra. Az A level vizsga eredményeiddel pedig már jelentkezhetsz angliai vagy egyéb külföldi egyetemre. Találd ki, hogy milyen területen szeretnél alaposabb tudást szerezni és megtaláljuk neked az iskolát, ahol a lehető legjobban tudsz felkészülni a továbbtanulásodra.

Középfokú szakmai képzés

Egyedülálló lehetőség arra, hogy színvonalas, gyakorlatias képzésen vehess részt egy angol középiskolában. Az angol diákoknak 16 éves koruk után lehetőségük van kétéves Btec diploma megszerzésére, ami egy rendkívül versenyképes szakmai gyakorlati tudást az itt végzettek számára. Egy éves képzésre is jelentkezhetsz. A szakmai tanév előnyei: egy lépéssel előrébb kerülsz az egyetemi képzés előtt, illetve a gyakorlatban is kipróbálhatod a választott szakterületet és eldöntheted, hogy neked való-e. Válassz egy szakirányt (pl. 3D dizájn, grafika, divattervezés, textil, ékszerkészítés, hangtechnika,  újságírás, sport management, űrkutatás, színpadtervezés, színjátszás, tánc, zene, egészségügy, gyermekgondozás, IT, vendéglátás stb.) és próbáld ki magad! 

Bentlakásos iskolák Angliában

Ha nem szeretnél fogadó családnál lakni hanem szeretnél egy közösséghez tartozni inkább, akkor válaszd ezt a programot! Itt lehetőséged van angol és nemzetközi diákokkal együtt egy közösség részeként megélni a tanévet. Ráadásul Angliában, ahol a bentlakásos iskoláknak nagy hagyományai vannak. Keress meg minket és segítünk kiválasztani a hozzád legjobban illő helyet.

Jelentkezési feltételek

  • 16-18 közötti életkor 
  • legalább közép szintű angol nyelvtudás
  • legalább közepes átlag az elmúlt két évben

PROGRAMOK

Középiskolai tanév iskolaválasztással  
teljes tanév 3 490 000 - 3 890 000Ft
 iskolai félév 3 190 000 -  3 490 000 Ft
 Középiskolai szakmai képzés  
teljes tanév 3 890 000 - 4 290 000 Ft
 Bentlakásos magániskola  
 rugalmas terminusok  kérjen személyre szabott ajánlatot
   
   
   
   
   
   
   
   

Tanulj külföldön!

Gyere el hozzánk és találjuk meg a hozzád illő programot!

JELENTKEZZ MOST!