Ausztria

Ha a pakolásnál a fő szempont, hogy a síléced vagy a snowboardod nálad legyen, akkor ez az ország a Te helyed! Nincs olyan hely Ausztriában, amely távol lehet a csodás Alpoktól.

Középiskola Ausztriában

Ausztriában a középiskola 10-18 éves korig tart. Legalább egy alapfokú német nyelvtudás szükséges a kiutazáshoz. Az első pár hét után az iskolai kapcsolattartóddal együtt eldöntheted, hogy melyik osztályba jársz majd  és milyen tantárgyakat tanulsz majd.

Csodálatos környezet

Az osztrák programban számtalan szabadidős, sportolási lehetőséged lehet. Járhatsz lovagolni, síelni, vagy akár vitorlázni. Az osztrákok nagyon jó vendéglátók, szeretettel fogadnak majd Téged otthonukba ez alatt az idő alatt.

A jelentkezés feltételei:

  • 15-18 év közötti életkor kiuatazáskor
  • alapfokú német nyelvtudás
  • legalább közepes átlag az elmúlt két évben

Az árak tartalmazzák:

elhelyezést fogadó családnál teljes ellátással, beíratást és részvétel biztosítását állami középiskolában, személyes kapcsolattartót és segítőt a diák számára külföldön, folyamatos segítségnyújtást, konzultációs lehetőséget Magyarországon a szülők számára, betegség- baleset és felelősségbiztosítást, repülőjegyet/vonatjegyet az oda- és visszaútra, két napos felkészítő tábort a diákok számára kiutazás előtt, egy napos felkészítő napot a szülők számára, YOURWAY pólót, korrekt és barátságos ügyintézést az első személyes találkozástól kezdve a hazaútig, sőt még utána is  Alumni tagságot hazatérés után sok közös programmal!

Fakultatív kirándulási lehetőségek

hétvége Londonban, kirándulás tavasszal Nizzába, orientációs tábor Amszterdamban

Ha bentlakásos iskolai lehetőséget keresel, akkor nézd meg prémium programunknál a bécsi nemzetközi iskolai ajánlatunkat!

PROGRAMOK

Programok
teljes tanév (szeptembertől júliusig) 2 390 000 Ft
iskolai félév (szeptembertől vagy januártól) 1 980 000 Ft
három hónapos program 1 490 000 Ft
két hónapos program 1 190 000 Ft

Tanulj külföldön!

Gyere el hozzánk és találjuk meg a hozzád illő programot!

JELENTKEZZ MOST!