Középiskola Dániában

Kisebb mérete ellenére is Dániában rengeteg felfedezni való vár Rád! Kóstold meg a tipikus ételeket, mint például a smørrebrød-ot, bérelj egy bicajt Koppenhágában és kényeztesd magad finom dán péksüteménnyel egy hangulatos kávézóban! 

Iskola Dániában

Az általános iskola után négy iskolatípus közül választhatnak a diákok, ezek mindegyike az egyetemi vagy főiskola oktatásra készíti fel a diákokat. Az iskola reggel 8-15 óráig, a tanév augusztustól májusig tart. 

A világ legboldogabb nemzete

A világ legvidámabb embereinek kikiáltott dánok magas életszínvonalon élnek.  Nyílt és társaságkedvelő mentalitásuknak köszönhetően egész biztosan hamar felveszed a ritmust a mindennapjaikban. Dánul tanulni élvezetes lesz meglátod, sőt jól hasznosítható is a többi skandináv országban.  A dánok nagyon jól tudnak angolul, ezért az angol nyelvtudásod is garantáltan fejlődni fog! 

Orientációs tábor Koppenhágában

Megérkezésekor részt vehetsz a cserediákoknak szervezett koppenhágai táborban, majd ezt követően utazol majd a fogadó családodhoz. 

Fakultatív kirándulások a program alatt

Hétvégi kirándulás Londonba, síelés Norvégiában, tavaszi kirándulás Nizzába, európai körút

Jelentkezés feltételei

  • 16-18 közötti életkor a kiutazáskor
  • középfokú angol nyelvtudás

Az árak tartalmazzák

Elhelyezést a dán fogadó családnál, beíratást és részvétel biztosítását egy dán középiskolában, személyes kapcsolattartót és segítőt a diák számára külföldön, folyamatos segítségnyújtást, konzultációs lehetőséget Magyarországon a szülők számára, repülőjegyet az oda- és visszaútra, orientációs tábort Koppenhágában kiutazáskor, két napos felkészítő tábort a diákok számára kiutazás előtt, egy napos felkészítő napot a szülők számára, YOURWAY pólót, korrekt és barátságos ügyintézést az első személyes találkozástól kezdve a hazaútig, sőt még azon is túl:-) Alumni tagságot hazatérés után sok közös programmal! 

PROGRAMOK

 Elhelyezés fogadó családnál állami iskolában  
teljes tanév (augusztustól májusig) 2 850 000 Ft
 iskolai félév  2 580 000Ft
 három hónapos program 2 170 000 Ft
   
 Biztosítás (betegség- baleset és felelősség)  
 teljes tanévre  120 000 Ft
 iskolai félévre  80 000 Ft
 három hónapra  60 000 Ft
   
   
   
   
   
   

Tanulj külföldön!

Gyere el hozzánk és találjuk meg a hozzád illő programot!

JELENTKEZZ MOST!