Dél-Anglia egyik nemzeti parkjában, biztonságos és csodaszép környezetben, régi és modern épületeivel várja a külföldi diákokat a Brockenhurst College. 

Az iskola hatalmas kampusza 3000 diák befogadására képes. Ennek  5%-a nemzetközi, köztük a mi magyar diákjaink is, akik  immár évről-évre részt vesznek egy vagy két éves programokon. 

Eredmények

Az itt végzett dákok vizsgaeredményei igen magasak. Tavaly a két éves programot záró A level vizsgák 99%-a lett sikeres, a nemzetközi diákok 82%-a pedig kiváló, A-B eredménnyel zárta az évet.

A 16-19 év közötti diákokat egyetemi tanulmányaikra készítik fel. Az iskolának saját partneregyetemei is vannak, ahol az itt elvégzett két éves programot követően folytathatják tanulmányaikat. Ilyen például University fo Reading ami otthona a híres Henley Business School-nak is, a Kingston University London, University College London, Bournemouth University, University of Southampton. 

Iskolai órák utáni tevékenységek

Az iskola lehetőséget biztosít a diákok számára különböző tevékenységeken történő részvételre az órák után is. A lényeg, hogy minél több embert megismerhess, új dolgokat kipróbálhass, vagy egyszerűen kikapcsolódhass. Ilyenek például: robotika, 3D dizájn, színjátszás, animáció, iskolai újság szerkesztése, újságírás, cheerleading, önkéntes munkák a helyi közösségben, kreatív írás, vita óra, film, fitnessz, marketing, média, orvosi egyetemi felkészítő, zenekar, zene elmélet, jóga, futás, röplabda, rock kórus stb. 

Az általad választott tantárgyakon kívül angolt, mint idegen nyelvet is tanulhatsz a nyelvtudásodnak megfelelő szinten.
A STEM Akadémián profin felszerelt körülmények között mélyülhetnek a diákok a természettudomány, technológia, mérnöki tudományok és a matematika világába.

Kiváló elhelyezkedés

Dél-Angliában a New Forest National Parkban, hangulatos kis faluban található. Iskolalátogatásunkkor szembesültünk vele, hogy itt a környéken valóban szabadon vannak a pónik és a szamarak :-). Az iskolától 7 perc sétára van a vasútállomás, ahonnan másfél óra alatt Londonban, vagy Oxfordban, 15 perc alatt pedig Southamptonban vagy Bournemouthban lehetünk. 

Fogadó családok

A külföldi diákok az iskola által szervezett fogadó családoknál laknak. Az iskola nemzetközi osztályának csapata alapos gonddal válogatja a családokat, akik tényleg a diákok második otthonává válik a program ideje alatt. 

Programok

Trimeszteres, féléves, teljes tanéves vagy két éves érettségi programlehetőségek.