Újabb iskolát mutatunk be következő webinárunkon, az Idyllwild Arts Academy-t

Az Idyllwild Arts Academy középiskolás diákok számára nyújt egyedülálló művészeti képzést. A diákok nemcsak az általuk választott művészeti ágban fejlődnek, de egyetemi felkészítő program segítségével sikeresen folytatják tanulmányaikat a felsőoktatásban. 

Az iskola 300 tanulója a világ 30 országából érkezik. A fiatal művészek a tánc, zene, színház, kreatív írás, film készítés, vizuális kultúra vagy divat világában szereznek alapos gyakorlatot és tudást. Középiskolai szinten a világon egyedülálló képzést nyújt az Idyllwild Arts Academy.

Az iskolát művészek alapították 1946-ban azzal a céllal, hogy a kreatív közösség egymás jobb megértését és a békét segítik majd elő. Hisznek abban, hogy a művészet az emberiség legjobb tanítója, mely nemcsak önmagunk megismerését, de a közösség és a világ problémáinak megoldásában is segít. 

Az iskola bemutatkozó filmje megtekinthető itt: 

 

 

A március 5-i webinárunkon az iskola képviselőjével, Marcus Wynnel beszélgetünk. Emellett részt vesznek az iskolában végzett diákjaink is, hogy az ő személyes tapasztalatik alapján is bemutassuk a lehetőségeket. 

Várunk minden érdeklődőt szeretettel! 

A regisztrációt követően küldjük a linket a webinárhoz.