Bentlakásos iskola az Egyesült Államokból 

Január 12-én bemutatjuk partneriskolánkat Új Mexikó fővárosából, Albequerque-ből 

Nézzétek meg az iskola videóját és olvassátok el az iskolával kapcsolatos legfőbb tudnivalókat. Ha érdekel Benneteket az iskola, akkor regisztráljatok a szerdai webinárunkra, várunk Benneteket! 

Menaul School bemutatkozó előadása

A Niche.com által A+ minősítésű iskola a mindig napos 560 000 fős nagyvárosban, Albequerque-en található. Az iskola egyik legfőbb erénye a diverzitás. A diákok 85%-a a környéken él amerikai családjával , míg a 15 % nemzetközi, a világ különböző országaiból érkezik és az iskola kollégiumában lakik.

Az iskola így egyszerre nyújt egy igazi amerikai középiskolai élményt annak kiváló oktatási rendszerével, sok-sok sportolási lehetőséggel és klubbokkal, év végi prommal stb. Másrészt a különböző kultúrák megismerését teszi lehetővé egy összetartó nemzetközi közösség által a kampuszon található kollégiumban.

Kínából, Japánból, Mongóliából, Vietnámból, Kenyából, Németországból, Spanyolországból, Csehországból, Brazilíából és sok más országból érkeznek ide tanulni középiskolások egy vagy több évre. Sokat maradnak több évig és az iskola kiváló egyetemi felkészítő programján vesznek részt a sikeres továbbtanulási lehetőségeket kihasználva. 

Érettségi és továbbtanulási lehetőségek 

Az iskolában lehetőség van megszerezni az amerikai érettségit akár egy év alatt ha végzős évben mész ki. A Menaul School-ban érettségizett diákok automatikusan megkapják a jelentős mértékű tandíj kedvezményt az új mexikói egyetemektől. 

Meg kell még említeni az iskola Labdarúgó Akadémiáját, ahol sikeresen készítik fel a sportolóikat egyetemi ösztöndíjakra. 

A lenti linken tudtok regisztrálni a webinárunkra, várunk minden érdeklődőt szeretettel! Akkor is érdemes regisztrálni, ha nem tudtok részt venni a megadott időpontban, mert később elküldjük a felvételt.