Középiskolai tanév Franciaországban

Franciaországot mindenki szereti! Itt mindent megtalálsz, nyüzsgő városi életet Párizsban, napfényes tengerpartot, és síelési lehetőséget az Alpokban. A franciák joggal büszkék az ételeikre, városaikra, strandjaikra, művészetükre és látványosságaikra, nem véletlenül szeretik annyian ezt az országot. 

Nézd meg milyen prémium programokat ajánlunk, keress meg minket és beszélgessünk! 

Középiskolai programlehetőségek Franciaországban

Iskolarendszer

A francia iskolarendszer híres a magas színvonaláról. Ha francia iskolába készülsz, akkor számíts arra, hogy sokszor este hatig van tanítás, cserébe szerdán kora délután már véget érnek az órák. A francia középiskola három évfolyamos (Lycée), a cserdiákok legtöbbször a második évfolyamba kerülnek. Három fakultáció közül lehet választani: 1. nyelvi és humán szak 2. gazdasági szak 3. matematika és természettudományos szak. Az első évfolyamot (seconde) követi a (premiére) felkészítő évfolyam, majd a  (terminale) végzős év,  aminek a végén érettségiznek a diákok. 

Magániskola fogadó családos elhelyezéssel

Ha garantálni szeretnéd az iskola színvonalát, vagy éppen a városi elhelyezést, akkor keresünk neked egy magániskolát, ahol biztosan megtalálod a számításaidat. 

Bentlakásos iskolák

Ajánlunk bentlakásos iskolákat Franciaországban, iskola ideje alatt kollégiumi elhelyezéssel. Vannak olyan bentlakásos iskoláink, ahol hétvégén és iskolaszünetekben fogadó családnál lakhatsz majd, így mindkét verziót kipróbálhatod. A bentlakásos iskolák oktatási színvonala általában magasabb, ezt azoknak ajánljuk, akik számára fontos ez. 

Érettségi programok

Lehetőséget tudunk biztosítani neked a francia érettségi vizsga letételére, ehhez azonban két éves programot kell végigcsinálnod. Ha sikeresen befejezed az első évet, akkor a második év végén részt vehetsz a francia érettségi vizsgán (Baccalureate). 

A level és IB programunk keretében Franciaországban angol nyelvű képzés keretében tehetsz nemzetközi érettségit, miközben megtanulhatsz franciául, francia anyanyelvi környezetben. Ez hogy hangzik? 

PROGRAMOK

 Kérj tőlünk személyre szabott ajánlatot!  
   
   
   
   
Fogadó család, magániskola  
teljes tanév (10 hónap) 2 580 000 Ft
6 hónapos program 2 090 000 Ft
4 hónapos program 1 690 000 Ft
   
Bentlakásos iskola (prémium)  
teljes tanév  5 290 000 Ft
6 hónapos program  3 580 000 Ft
4 hónapos program 2 790 000 Ft
   

Tanulj külföldön!

Gyere el hozzánk és találjuk meg a hozzád illő programot!

JELENTKEZZ MOST!