Lassan véget ér a tanév és kezdődik a nyár. Ezzel együtt egyre közelebb kerülnek a 2020-21-es tanévre történő kiutazások.  Izgalmas időszak ez mind diákjaink, mind szüleik számára, ezért fontosnak tartjuk, hogy megfelelő felkészültséggel vágjanak bele a programba. 

 

Nagyon örülünk neki, hogy megtarthatjuk a szokásos két napos balatoni felkészítő táborunkat a kiutazó diákok számára. Nagyon várjuk, hogy újra élőben is találkozhassunk velük! A tábor célja, hogy minél több információval, lelkesedéssel és bátorsággal vértezzük fel az indulókat és emellett fontos, hasznos információkat,  tippeket adjunk nekik. 

 

A felkészítők aktív szereplői az elmúlt években szintén hasonló programban részt vett diákok. Ők azok, akik személyes tapasztalataikkal segítenek az újaknak a félelmeik feloldásában, reális elképzelések kialakításában és a várakozások fokozásában. A hangulat szerencsére évről-évre garantált, azt gondolom, hogy ez ebben az évben különösen így lesz! 

 

Ugyanolyan fontosnak tartjuk a szülők felkészítését. Ők azok, akik jobban aggódnak és akik itthon maradnak. Szeretnénk nekik segíteni nemcsak a lelki felkészülésben, hiszen elengedni a gyermeket nem könnyű, de hasznos praktikus tanácsokkal, tippekkel látjuk el őket szintén a már hazatért diákok segítségével.  

A 2020-as felkészítő programok időpontjai: 

június 13-14. Diákok kétnapos felkészítő hétvégéje a Balatonon 

június 20. Szülői felkészítő első csoport

június 27. Diákok felkészítője második csoport

június 28. Szülői felkészítő második csoport