Lassan itt a szeptember, kezdődik az iskola világszerte, diákjaink pedig már vagy elindultak, vagy éppen úton  vannak az új otthonaik felé. 

 

Jázmin megérkezett fogadó családjához Floridába

 

Közben elkezdődtek a jelentkezések a 2021/22-es tanévre, hihetetlen, de már itt is van az új szezon!  A nyár idén is nagyon gyorsan eltelt és annyi minden történt. .Júniusban a diákok felkészítő táborai, a szülői felkészítő délutánok, majd júliusban a hagyományos balatoni öregdiák találkozó (de jó volt!) Július végén a portugál irodában tartottunk felkészítőt a kiutazó családoknak, majd augusztusban egy kicsit mi is nyaraltunk. :-) 

 

Augusztus vége, szeptember már az új jelentkezésekről szól. Arra gondoltunk, hogy izgalmassá tesszük ezt az időszakot és és különböző kedvezményeket ajánlunk az időben jelentkezők számára. 

 

Azok számára, akik 2020. október 15-ig beadják a jelentkezésüket a 2021/22-es tanév programjaira, a következő kedvezményeket ajánljuk: 

 

Angliába történő jelentkezés esetén ingyenes iskolaválasztás!  

Az Egyesült Államokba történő jelentkezés esetén ingyenes régióválasztás! 

Spanyolországba történő jelentkezés esetén ingyenes városválasztás! 

Írországba történő jelentkezés esetén ingyenes tábor Dublinban

Dániába, Svédországba, Norvégiába, Hollandiába történő jelentkezés esetén ingyenes biztosítást ajánlunk fel a jelentkezőknek! 

 

Nézd meg programjainkat és jelentkezz be mielőbb egy személyes konzultációra, ha nem akarsz lekésni a kedvezményekről!