Szokásos nyár találkozónkon, a YOURWAY 'after' közös élménybeszámolón volt diákjainkat látjuk vendégül a Balatonnál. Minden olyan esemény nagy öröm számunkra, amikor diákjainkkal személyesen találkozhatunk. Ez az esemény azért különleges, mert ilyenkor találkozunk először azokkal, akik hazajöttek az idei 2019-20 tanéves programokról. Jó látni az ismerős arcokat és látni a változást az elmúlt évhez képest! 

Az élménybeszámolók során mi is megismerjük közelebbről az egyes programokat, iskolákat és ezeket a tapasztalatokat tudjuk majd az újonnan jelentkező diákokkal majd megosztani. Fontos tehát számunkra a visszajelezés a diákoktól, hiszen ők azok aki megélték, kipróbálták a programokat és megosztják velünk tapasztalataikat, véleményüket. 

Azért is szeretjük ezeket a találkozókat, mert szeretjük a diákjainkat. Hiszünk a személyes kapcsolatokban és a program vége után is ápoljuk azokat. 

Közösség

Volt diákjaink később is részt vesznek az általunk szervezett eseményeken, nyílt napokon, felkészítő táborokon, Thankgsgiving party-n, karácsonyi bulin és egyéb eseményeken. Tudjuk, hogy kinek hogyan alakul az élete, melyik irányban ment tovább és örülünk látni a sikereiket. 

Természetesen ezen és a többi eseményen is a jó hangulat garantált. Az élménybeszámolókon kívül nem maradhat el a közös grillezés és a strandolás sem! 

Várunk benneteket július 18-19-én!