Hollandia

Az ország apró méretéhez képest rengeteg látnivaló és lehetőség van itt! Ismerd meg közelebbről ezt a nyitott és sokszínű kultúrát, tanuld meg a 23 millió ember által beszélt nyelvüket.

A program célja, hogy egy holland család aktív tagjaként megismerd a holland kultúrát, szokásokat és a nyelvet! Holland nyelvtudás nem szükséges, angolból legalább alap-közép közötti szint kell a jelentkezéshez. A holland nyelv fejlesztésében segítünk neked egy online nyelvi kurzushoz történő hozzáféréssel.

A program alatt pedig biztosítunk számodra egy kerékpárt, ami a kinti közlekedési eszközöd lesz. Meglátod, egy egészen más világ tárul majd ki előtted!

Középiskola Hollandiában

Háromféle iskolatípus létezik a középfokú oktatásban, mindhárom esetén eltérő az évek száma és a fakultációs lehetőségek. Megérkezésedkor az iskola felméri a tudásod és az érdeklődésed annak érdekében, hogy a számodra megfelelő iskolatípusba, illetve szakirányra járhass.  Az iskolaév augusztusban kezdődik és három trimeszterből áll. A holland oktatásra jellemző a kritikus gondolkodásra nevelés, projektmunka és a szabad véleményformálás.

Tolerancia és nyitottság

Vegyél részt valamilyen sport vagy művészeti, illetve egyéb helyi klubban és tanulj hollandul könnyedén. Népszerű sport a foci, a vitorlázás vagy a korcsolyázás, a mindennapi közlekedési eszköz pedig a kerékpár! Hollandia területének legnagyobb része sík, mélyföld, kiválóan alkalmas a kerékpározásra! A hollandok környezettudatosak és fejlett technológiával rendelkeznek. Nagyon jól kiépített vonatközlekedésüknek köszönhetően, könnyen és gyorsan eljuthatsz az ország szinte bármely pontjára.

A jelentkezés feltételei

  • kiutazáskor 15-17,5 közötti életkor
  • középfokú angol nyelvtudás

Fakultatív kirándulások

A teljes tanév alatt két kiránduláson vehetnek részt a külföldi diákok a program keretében.

Tábor megérkezéskor Amszterdamban

Megérkezéskor hat napos orientációs táborban vehetsz részt a többi cserediákkal együtt a világ legjobb városában! A program része két napos holland nyelvtanulás, városnézés biciklibérléssel, szemináriumok és ismerkedések. (Azok számára, akik két vagy 3 hónapos programon vesznek részt, a tábor négy napos szokott lenni.)

Az árak tartalmazzák

Elhelyezést fogadó családnál, beíratást és részvétel biztosítását állami középiskolában, személyes kapcsolattartót és segítőt a diák számára külföldön, folyamatos segítségnyújtást, konzultációs lehetőséget Magyarországon a szülők számára, repülőjegyet az oda- és visszaútra, reptéri transzfert, betegség- balesetbiztosítást, két napos felkészítő tábort a diákok számára kiutazás előtt, egy napos felkészítő napot a szülők számára, YOURWAY pólót, I love high school Holland pólót, online holland nyelvi kurzust, kerékpár használatot a kinntartózkodás alatt, hat vagy négy napos tábort megérkezéskor Amszterdamban, korrekt és barátságos ügyintézést az első személyes találkozástól kezdve a hazaútig, sőt még azon is túl:-) Alumni tagságot hazatérés után sok közös programmal!

PROGRAMOK

 Elhelyezés fogadó családnál állami iskolában  
 Teljes tanév  2 490 000 Ft
 Iskolai félév  2 320 000 Ft
 Három hónapos program  1 990 000 Ft
 Két hónapos program  1 590 000 Ft

Tanulj külföldön!

Gyere el hozzánk és találjuk meg a hozzád illő programot!

JELENTKEZZ MOST!