Középiskola Németországban

Klasszikus középiskolai program Németországban

Tölts egy tanévet egy multikulturális német városban, ahol pezsgő kulturális élet, fesztiválok, koncertek várnak egész évben.

Elhelyezés fogadó családnál állami iskolában

Ha szeretnél megtanulni németül és közelebbről megismerkedni a német kultúrával, akkor választhatsz a 2, 3, 4 hónapos, féléves, vagy teljes tanéves programjaink közül. Egy német fogadó család nyitja meg otthonát számodra, hogy kinn tartózkodásod alatt gondodat viselje és családtaggá válhass erre az időre.

A fogadó családokat gondosan válogatjuk, nyitott, rugalmas és befogadó otthonokat biztosítunk a diákok számára. A program alatt egy német középiskolába járhatsz a többi német diákkal együtt.

Középiskola Németországban

Az úgynevezett "Gymnasium" tagja leszel, ami a németeknél 9-12 évfolyamot takar. Végzős osztályba cserediák nem járhat. Nyelvtudásodtól függ leginkább, hogy melyik évfolyamba kerülsz majd. Az iskolakezdés dátuma tartományonként eltérő szokott lenni, augusztus elejétől szeptember közepéig szinte bármikor kezdődhet. A klasszikus program keretében nincs lehetőség az érettségin való részvételre, ha ilyen terveid vannak, akkor nézz körül a prémium programoknál. 

Garantált városi elhelyezés

Diákjaink számára garantáljuk a városi elhelyezést. Az alábbi városok közelében kínáljuk középiskolai programunkat: Augsburg, Nürnbeng, Berlin, Potsdam, Wiesbaden, Oldenburg, Köln, Bonn, Montabaur, Koblenz

Az árak tartalmazzák: az elhelyezést a fogadó családnál teljes ellátással, beíratást és részvétel biztosítását állami középiskolában, személyes kapcsolattartót és segítőt a diák számára külföldön, folyamatos segítségnyújtást, konzultációs lehetőséget Magyarországon a szülők számára, repülőjegyet az oda- és visszaútra, két napos felkészítő tábort a diákok számára kiutazás előtt, egy napos felkészítő napot a szülők számára, YOURWAY pólót, korrekt és barátságos ügyintézést az első személyes találkozástól kezdve a hazaútig, sőt még utána is 🙂 Alumni tagságot hazatérés után sok közös programmal!

PROGRAMOK

Fogadó család, állami iskola  
10 hónapos program teljes tanév 3 190 000 Ft
6 hónapos program 2 190 000 Ft
5 hónapos program 2 090 000 Ft
4 hónapos program 1 690 000 Ft 
3 hónapos program 1 490 000 Ft
2 hónapos program  1 290 000 Ft
 
   
   
   
   
   
   

Tanulj külföldön!

Gyere el hozzánk és találjuk meg a hozzád illő programot!

JELENTKEZZ MOST!