Tanulj külföldön!

Gyere el hozzánk és találjuk meg a hozzád illő programot!

JELENTKEZZ MOST!

KÖZÉPISKOLA KÜLFÖLDÖN

Tölts egy tanévet külföldön, fedezd fel a világot, szerezz életre szóló élményeket!

Egy tanév egy másik országban nemcsak a nyelvtudásod tökéletesítését szolgálja, hanem egy életre szóló kaland, sok új barátság kezdete és még ennél is több lehet.

Új világ tárul fel előtted, amikor belépsz egy másik kultúrába és megismered az emberek gondolkodásmódját. Az új környezetbe való beilleszkedés nyitott, magabiztos emberré formál, olyanná, aki képes szembenézni a kihívásokkal és meg tudja oldani az előtte álló feladatokat. Ehhez önállóság és bátorság is kell, de minden nap bizonyítja majd: többre vagy képes, mint gondolnád. A program során szerzett tapasztalataid érettebbé és céltudatosabbá tesznek, olyan képességek fejlődnek és erősödnek benned, amelyek birtokában hatalmas előnnyel indulsz a felnőtt élet felé. 

 

 

BEMUTATKOZÁS

A YOURWAY segít megtalálni a legjobb lehetőséget számodra. Olyan programot keresünk, ami illeszkedik az elképzeléseidhez, a céljaidhoz, azaz tényleg a Te utad.

Cégünk munkatársai több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek külföldi középiskolai programok szervezésében, vagy éppen maguk is részt vettek egy cserediák programban. Hosszú évek tapasztalata alapján alakítottuk ki koncepciónkat, amelyben a hangsúly a minőségen, a biztonságon és a személyre szabott programokon van.

Minőségi iskolákkal és minőségi partnerekkel vagyunk kapcsolatban. Fontos számunkra, hogy megismerjünk Téged és Szüleidet, felmérjük a céljaidat, és megkeressük azt a programot, ami legjobban illik hozzád.

A történeted Te írod meg, az álmaidat Te váltod valóra. Mi abban segítünk, hogy megtaláljuk az utad, és biztonságossá tegyük számodra ezt a kalandot.

Keress meg bennünket és segítünk megvalósítani az álmaidat!

ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK

Minden út más, de egy közös bennük: a világ megismerése felejthetetlen élmény.

Kinntartózkodásuk alatt a diákok nemcsak egy új iskolai rendszert ismernek meg, hanem részt vesznek az iskola vagy a fogadó család által szervezett szabadidős programokon is. A tanulás mellett új barátokra tehetnek szert, sokféle kulturális programon és sporttevékenységben vehetnek részt, és gyakran lehetőséget kapnak az adott országon belül utazásra. 

Aki átélte egy külföldön töltött tanév kalandját, általában szívesen mesél a tapasztalatairól. Olvassátok szeretettel az élménybeszámolókat!

Nincsenek bejegyzések.

 

PROGRAMOK

Középiskolai programokat szervezünk külföldi országokban 14-18 év közötti diákok számára. Tölthetsz egy tanévet az általad választott országban fogadó családnál vagy bentlakásos iskolában. 

Klasszikus programunk a klasszikus cserediák programokat jelöli, azaz Te kiválasztod az országot, mi találunk Neked egy fogadó családot és beíratunk egy középiskolába. Azoknak ajánljuk, akik célja elsősorban a nyelvtanulás és az idegen kultúra megismerése.

Prémium programjaink keretében lehetőséged van az iskolát kiválasztani, hogy hol és pontosan mit szeretnél tanulni. A programban résztvevő iskoláink többsége bentlakásos, de lehet választani itt is fogadó családos elhelyezést. Azoknak ajánljuk, akik számára fontos az oktatás színvonala, vagy valamilyen szakirányban szeretnének fejlődni. Ha terveid között szerepelnek a külföldi egyetemi tanulmányok, akkor ezt a programot neked ajánljuk. 

Választhatsz teljes tanéves, féléves, vagy pár hónapos programjaink közül. Ajánlataink között szerepelnek kétéves érettségi programok is.

Válassz nyelvet és egy országot, a többit megszervezzük Neked!

Gyere el hozzánk, hogy jobban megismerjünk és megtaláljuk a Te utad!

Kérj egy időpontot még ma!

Tanulj külföldön!

Gyere el hozzánk és találjuk meg a hozzád illő programot!

JELENTKEZZ MOST!