Középiskola Spanyolországban

 

Nemcsak a országa varázsa, de a spanyol  nyelv fontossága is idevonzza a látogatókat. Melegszívű spanyol családok várják az ide látogató külföldi diákokat, hogy családjuk tagjaként mutathassák be nekik varázslatos kultúrájukat. 

Spanyol középiskolai rendszer

A középiskola 10. évfolyamig a diákok az úgynevezett ”Educación Secundaria Obligatoria”intézménybe járnak. A 11. és 12. évfolyam segíti a diákokat az egyetemi évekre felkészíteni. Az, hogy Te melyik évfolyamba kerülsz függ a jegyeidtől és a spanyol nyelvtudásodtól is.  A tantárgyak itt nem választhatók, az iskola reggel 8:30-tól délután 14 óráig tart. 

Élj örömmel

A fogadó családod és a területi képviselőd segít neked érdeklődésednek megfelelő délutáni tevékenységeket találni iskola utánra. Van kedved golfozni, focizni, vagy flamencózni? A spanyolok szeretnek nyugodtan élni, társaságkedvelők és spontánok. Hamar hozzászoksz majd az életstílusukhoz, a késői vacsorákhoz és az élénk beszélgetésekhez barátaiddal.  

Kétnyelvű program

Azoknak ajánljuk, akik a spanyol nyelvtudásuk mellett az angolt is fejleszteni szeretnék. Lakj spanyol fogadó családnál és járj angol nyelvű iskolába! 

Az IB program feltételei:

  • 16-18 év közötti életkor a kiutazáskor
  • középfokú angol nyelvtudás
  • legalább alap szintű spanyol nyelvtudás a kiutazáskor
  • 4 feletti átlag az elmúlt két évben

Bentlakásos magániskola Spanyolországban

Ha szeretnél angolul tanulni spanyol magániskolai környezetben, mindezt magas színvonalú képzés keretében, akkor válassz egyet a festői környezetben fekvő iskoláink közül. A bentlakásos spanyol iskolákban egy nagy család tagja lehetsz, ahol a spanyol kultúra mellett a világ különböző tájairól érkező diákok kultúráját is megismerheted. Spanyolországban is meg tudod szerezni az IB diplomát, amivel majd bátran válogathatsz a világ híres egyetemei közül.

Az árak ennél a programnál iskolánként eltérőek lehetnek, tartalmazzák a tandíjat és teljes ellátást az iskolai kampuszon. Érdeklődj nálunk a lehetőségekről. 

PROGRAMOK

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Tanulj külföldön!

Gyere el hozzánk és találjuk meg a hozzád illő programot!

JELENTKEZZ MOST!