Középiskola Svédországban

 

Barátságos emberek, hosszú nyári napok és hófedte téli hónapok. Svédország a legnagyobb skandináv ország, ahol garantáltan életre szóló élmények várnak. Svédország erdői és tavai a természetkedvelőknek ideális terep, amit a tanévprogram alatt a diákoknak bőven van idejük felfedezni. Úszás után válassz egyet a sok hangulatos kávézó közül, melegedj fel a hagyományos hármassal: kávéval, sütivel és beszélgetéssel (ún. 'fika'). Svédország modern technológiájáról és újításairól is ismert –a Spotify, H&M és Skype hazája is Svédország!

Iskolarendszer

A középiskolába a svédek 16-19 éves koruk közötti időszakban járnak. Diákjaink legtöbbször a három évfolyam közül a másodikba kerülnek. A svéd iskolák hangulata nagyon barátságos, a tanár diák kapcsolat a többi európai országhoz képes sokkal közvetlenebb. A kötelező tantárgyakon kívül van lehetőség tantárgy választásra is. Az iskola reggel 8-tól rendszerint délután 15:30-ig tart. 

Orientációs tábor Koppenhágában

Mielőtt megékezek Svédországba a fogadó családodhoz, Koppenhágában tölthetsz pár napot a többi külföldi diákkal, akik szintén valamelyik skandináv országban töltik a tanévüket. Ezt követően utazol tovább a fogadó családodhoz. 

Jelentkezés feltételei: 

  • 16-18 év között életkor kiutazáskor (augusztusban) 
  • középfokú angol nyelvtudás

Fakultatív kirándulási lehetőségek a program alatt

Hétvégi kirándulás Londonban, síelés Norvégiában, tavaszi kirándulás Nizzába, 

Az árak tartalmazzák: 

Elhelyezést svéd fogadó családnál, beíratást és részvétel biztosítását állami középiskolában, személyes kapcsolattartót és segítőt a diák számára külföldön, folyamatos segítségnyújtást, konzultációs lehetőséget Magyarországon a szülők számára, repülőjegyet az oda- és visszaútra, orientációs tábort Koppenhágában kiutazáskor, két napos felkészítő tábort a diákok számára kiutazás előtt, egy napos felkészítő napot a szülők számára, YOURWAY pólót, korrekt és barátságos ügyintézést az első személyes találkozástól kezdve a hazaútig, sőt még azon is túl:-) Alumni tagságot hazatérés után sok közös programmal! 

PROGRAMOK

 Elhelyezés fogadó családnál állami iskolában

 

 Teljes tanév  2 850 000 Ft
 Iskolai félév  2 580 000 Ft
 Három hónapos program  2 170 000 Ft
   
 Biztosítás teljes tanévre  120 000 Ft
 iskolai félévre  80 000 Ft
 három hónapra  60 000 Ft
   
   
   
   
   
   
   

Tanulj külföldön!

Gyere el hozzánk és találjuk meg a hozzád illő programot!

JELENTKEZZ MOST!