A TÁBOR CÉLJA

Látjuk, hogy mennyi változást hoz egy fiatal életébe a külföldön töltött iskolaév, félév, vagy akár egy másik kultúrában töltött néhány hónap. Nemcsak a nyelvtudásra gondolunk, hanem a személyiségfejlődésre is, ami ez idő alatt végbemegy. Nyitottá, magabiztossá, éretté, felelősségteljessé, tudatosabbá válnak diákjaink. A mi hivatásunk, célunk elsősorban az, hogy minél több fiatal számára lehetővé tegyük ezt a változást. Azok számára is, aki nem tudnak, vagy nem szeretnének hosszabb időt külföldön tölteni, vagy azoknak, akik még csak gondolkodnak rajta. 

Az angol nyelv tanulása mellett készségeket fejlesztünk (nyitottság, magabiztosság, felelősségvállalás, kommunikáció) és segítünk eligazodni a pályaválasztás, pályaorientáció területén is. 

A program során segítünk a fiataloknak megtalálni tehetségüket, felismerni erősségeiket és gyengeségeiket. Ezáltal képesek legyenek felmérni lehetőségeiket és hozzá álmodni céljaikat.

Mindez anyanyelvi tanárok és tapasztalt coachok vezetésével zajlik majd, sok szabadidős, vízparti programmal, barátságos környezetben. 

 KIKET VÁRUNK?

Olyan 15-18 év közötti fiatalokat, akik legalább közel közép szinten beszélik az angol nyelvet, fejlődni szeretnének, kíváncsiak a világra és nyitottak a változásra.

 IDŐPONTOK

(táboronként kb. 20 fő)

  1. turnus: június 22. – július 1.
  2. turnus: július 13. - 21.
  3. turnus: augusztus 10. - 18.

 HELYSZÍN

Balatonakarattya, partközeli panzióban a szabad strand mellett.

Elhelyezés 2-3-4 ágyas tiszta, felújított szobákban. A szobákhoz kis erkély, külön fürdőszoba és balatoni panoráma tartozik. A tábor alatt a teljes ellátást biztosítunk (reggeli, ebéd, vacsora). Tűzrakási lehetőség, esti tábortűz, illetve kinti sütögetés is lesz.

ÁRAK

Részvételi díj:
 
8 napos tábor teljes ellátással, oktatással, szabadidős programokkal
május 1-ig történő jelentkezés esetén: 160 000 Ft (+ ÁFA)
május 1. utáni jelentkezés esetén: 180 000 Ft (+ ÁFA) 
 
Jelentkezési sorrendben töltjük meg a helyeket. Táboronként maximum 20 helyet tudunk biztosítani.

 PROGRAM

10:00 – 12:00 Délelőttönként kis csoportos angol nyelvi órák

12:30 Ebéd

13:30 – 16:00 Angol nyelvi foglalkozások, játékok, önismereti és pályaorientációs témában

16:00 – 18:00 Szabad program, strandolás, kirándulás, vízparti programok, kerti sütés, grillezés előkészítése

18:30 vacsora

20:00 filmklub, beszélgetések meghívott vendégekkel (különböző országokban tanult diákok beszámolói, amerikai, kanadai iskolák tanárai, beszélgetés inspiráló életpályával rendelkező vendégekkel)

 JELENTKEZÉS

Töltsd ki és küldd el a jelentkezési lapot és egy-két napon belül felvesszük veled a kapcsolatot a részletekkel és a további lépéssel kapcsolatban!