Új-Zéland

 

Nem véletlen, hogy innen indult a bungee jumping. Kedvelt országa lehet az olyan kalandvágyóknak is, akik szeretnek például vulkánokon síeleni, mártózni egyet egy meleg vizű forrásban, raftingolni és közben középiskolásnak lenni Új-Zélandon!

Középiskola Új-Zélandon

A középiskola a 9-13 évfolyamot jelenti ebben az országban. Te várhatóan ez utolsó évfolyamok valamelyikébe jársz majd, az életkorodtól és a jegyeidtől függően. Új-Zélandon a legtöbb iskolában egyenruhát viselnek a diákok. 

Minden iskolának van sport csapata, akik egymás ellen versenyeznek. Szeretnéd kipróbálni népszerű új-zélandi sportokat, mint a rugby-t vagy a krikett? 

Iskolaválasztási lehetőség Új-Zélandon

Segítünk kiválasztani neked a legjobban tetsző iskolát, így előre tudod, hova kerülsz majd! Elhelyezés itt is fogadó családoknál történik, de igény esetén bentlakásos iskolát is tudunk találni neked. 

Orientációs tábor Aucklandben

Megérkezéskor részt vehetsz a külföldi diákoknak szervezett orientációs táborban, ahol lehetőséged van megismerkedni a világ különböző tájairól idelátogató diákokkal. Az új-zélandi partnerünk gondoskodik róla, hogy a megérkezés az országba minél zökkenőmentesebb legyen és hamar otthon érezd magad az új helyen. 

Az árak tartalmazzák

az elhelyezést  fogadó családnál, beíratást és részvétel biztosítását az általad választott középiskolában, személyes kapcsolattartót és segítőt a diák számára külföldön, folyamatos segítségnyújtást, konzultációs lehetőséget Magyarországon a szülők számára, repülőjegyet az oda- és visszaútra Aucklandbe, betegség- és baleset biztosítást, két napos felkészítő tábort a diákok számára a kiutazás előtt, egy napos felkészítő napot a szülők számára, YOURWAY pólót, vízumügyintézést, korrekt és barátságos ügyintézést az első személyes találkozástól kezdve a hazaútig, sőt még azon is túl:-) Alumni tagságot hazatérés után sok közös programmal! 

Amit az ár nem tartalmaz

zsebpénz (hetente kb. 15-25 000 Ft), vízumköltségek, belföldi repülőjegy Új Zélandon Aucklandből a fogadó családig és vissza, egyenruha, 3 napos tábor Aucklandben, extra outdoor activities (vitorlázás, rafting, mountainbike stb.)

A jelentkezés feltételei

  • alapfokú angol nyelvtudás is elég
  • 14-18 éves korig
  • legyél nyitott és kíváncsi az új-zélandi kultúrára

PROGRAMOK

Programok

 Árak

 Negyedéves program (kezdési időpontok: január 24. április 28. vagy július 18. ) 2 790 000 Ft
 Féléves program (január végétől júliusig, vagy júliustól decemberig) 3 490 000 Ft
Teljes tanév (január végétől december elejéig, vagy júliustól áprilisig) 4 790 000 Ft
 Orientációs tábor Aucklandben  170 000 Ft

Tanulj külföldön!

Gyere el hozzánk és találjuk meg a hozzád illő programot!

JELENTKEZZ MOST!