nemzetközi érettségi program 

Egy olyan kétéves képzés, melynek a végén nemzetközileg elismert érettségi vizsgát tesznek a diákok. Ennek az érettséginek a megszerzésével a világ legjobb egyetemeinek kapui nyílnak meg a jelentkező számára. 

bentlakásos iskola dánia

Olyan bentlakásos iskolákat ajánlunk, ahol magas szintű angol nyelvű oktatásban vehetnek részt a diákok. Ezek állami iskolák, államilag támogatott helyekkel, bentlakással az iskola kollégiumában. 

Az IB olyan diákok részére kiváló választás, akik jobban fókuszálnak a tanulásra. Az oktatás angol nyelven folyik. A dán diákok aránya iskolafüggő, általában 50% dán 50% nemzetközi. Tökéletes kombinációja egyrészt a nemzetközi környezetben történő tanulásnak, illetve a helyi kapcsolatok kiépítésének.

PRE IB VAGY IB 

A PreIB-re a fiatalabb, általában tizedikes diákok járnak. Ez tulajdonképpen a felkészítő éve a két éves IB diploma programnak. Ha nem elég jó az angol nyelvtudásod, akkor várhatóan Te is ebbe a csoportba kerülsz. 

Az IB első éve már a magasabb szintű képzés, ide inkább a tizenegyedikes vagy tizenkettedikes diákok kerülnek. Az IB képzés nemzetközi sztenderdekre épül egységes tantervvel, de iskolánként eltérő lehet a tantárgyak összetétele.

Szerezz versenyképes érettségit és barátokat a világ minden tájáról!

webinár

Február 2-án szerdán 17 órakor három diákunkkal beszélgetünk, akik jelenleg Dániában IB illetve pre IB képzésen vesznek részt. 

Vendégünk lesz: 

  • Bolvári Edina 
  • Martos Lili 
  • Erdei Lőrinc

Aki szeretné meghallgatni a beszélgetést, az regisztráljon a lenti linken. Kérdéseket is be lehet küldeni majd a webinár ideje alatt, igyekszünk mindenkinek válaszolni! 

Várunk minden érdeklődőt szeretettel! 

YOURWAY csapat

A beszélgetést ezen a linken tudod megnézni: