Rólunk

 

Középiskolai programokat szervezünk külföldi országokban 14-18 év közötti diákok számára. Tölthetsz egy tanévet az általad választott országban fogadó családnál vagy bentlakásos iskolában.

A YOURWAY segít megtalálni a legjobb lehetőséget számodra. Olyan programot ajánlunk, ami illeszkedik az elképzeléseidhez, a céljaidhoz, azaz tényleg a Te utad. Cégünk munkatársai 15 éves tapasztalattal rendelkeznek külföldi középiskolai programok szervezésében, vagy éppen maguk is részt vettek egy hasonló programban.

Hosszú évek tapasztalata alapján alakítottuk ki koncepciónkat, amelyben a hangsúly a minőségen, a biztonságon és a személyre szabott programokon van. Minőségi iskolákkal és megbízható partnerekkel vagyunk kapcsolatban. Az általunk ajánlott iskolákat magunk is személyesen látogatjuk, partnereinkkel rendszeresen tartjuk a személyes kapcsolatot. Évről évre rangos nemzetközi konferenciákon veszünk részt annak érdekében, hogy a számtalan középiskolai programot elérhetővé tegyük itthon is és az egyéni igényeknek legjobban megfelelő megoldást megtaláljuk. 

A YOURWAY magyarországi alapítású cég,  dinamikus növekedésünknek köszönhetően mára jelen vagyunk Spanyolországban, Portugáliában és Brazíliában. A nemzetköziség előnyeit kihasználva igyekszünk minden YOURWAY országban megőrizni személyes kapcsolatainkat családjainkkal, valamint partnereinkkel. 

A történeted Te írod meg, az álmaidat Te váltod valóra. Mi abban segítünk, hogy megtaláljuk az utad, és biztonságossá tegyük számodra ezt a kalandot. Keress meg bennünket és segítünk megvalósítani az álmaidat!