Ausztrália

Prémium

Fontos tudni

  • iskolaválasztási lehetőség
  • területválasztási lehetőség
  • érdeklődésnek megfelelő helyszín és iskola kiválasztása
  • fakultatív kirándulási lehetőségek
  • nyári programok (itthoni nyári szünetben)
  • tábor megérkezéskor Sydney-ben
  • 15-18 közötti életkor

Árak

Az árak a helyszíntől, iskolától és a kinn töltött időtől függnek. Kérj tőlünk személyre szabott ajánlatot!

Szemeszterek Ausztráliában: 

1. februártól áprilisig (kinti tanévkezdés) 

2. áprilistól júniusig

3. júliustól szeptemberig

4. szeptembertől novemberig

A teljes tanév februártól (január végétől) novemberig tart. Ajánlott kutazási időpontok: július és január vége.

CAPTCHA

Középiskolai program Ausztráliában

Ausztrália egy multikulturális, modern ország 24 millió lakossal, mely sokkal több figyelmet és időt érdemel egy nyári látogatásnál! Oktatási rendszere kifinomult és innovatív, évente több ezer diák érkezik a kontinensre tanulni Ázsiából, Dél-Amerikából és Európából nemcsak középiskolai, de egyetemi képzésekre. Válassz egyet a három legnépszerűbb helyszín, New South Wales, Queensland vagy South Australia közül! Vagy egyszerűen csak azt döntsd el, hogy inkább városok vagy strandok közelében szeretnél lenni a középiskolai programod alatt.

VÁLASSZ TANTÁRGYAT, ISKOLÁT, HELYSZÍNT AUSZTRÁLIÁBAN!

Ha kitaláltad, hogy Ausztrália melyik területén tanulnál szívesen, akkor segítünk neked az iskolaválasztásban is. A rengeteg lehetőség közül segítünk neked az érdeklődésednek megfelelő iskola kiválasztásában.

Garantáltan jó döntés!
Tengerparton vagy inkább városi környezetben járnál szívesebben iskolába?
cserediák Ausztráliában

KÖZÉPISKOLA AUSZTRÁLIÁBAN

Az állami oktatás színvonala nagyon jó, nem kell attól félned hogy rossz döntést hozol. Az angol általában kötelező tantárgy, de emellett választhatsz érdeklődésednek megfelelően. Lehet szó akár tengerbiológiáról, szörfről, búvárkodásról, dráma óráról, de tanulhatsz az indonéz kultúráról vagy az ausztrál őslakosokról.

Ausztráliában a tanév januárban kezdődik és négy szemeszterből áll. Te találod ki,  hogy hány szemesztert töltesz kinn, illetve azt is eldöntheted, hogy mikor utazol a négy kezdési időpont közül.  A leggyakoribb kezdési időpontok a januári vagy a júliusi. Az egyenruha szinte minden iskolában kötelező.

A sport fontos része az iskolai programodnak. Választhatsz magadnak egyéni vagy csapat sportok közül az érdeklődésednek megfelelően.

GARANTÁLTAN JÓ VÁLASZTÁS

Ausztráliában a szabadidős tevékenységeket magas szintű oktatással tudod kombinálni gyönyörű környezetben. Ha lehetőséged van belevágni, akkor ez a program minden tud ahhoz, hogy egy felejthetetlen éved legyen angol nyelvterületen!

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

  • 15-18 közötti életkor kiutazáskor
  • B1-B2 angol nyelvtudás

KIRÁNDULÁSOK, UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK

A külföldi diákok számára szervezett utakat kínálunk. Ezek keretében ellátogathatsz a Nagy korallzátonyhoz, Sydney-be vagy az Ayerz sziklához.

A januárban kiutazó diákok megérkezéskor részt vehetnek a nemzetközi diákok részvételével szervezet táborban Sydney-ben!

 

NYÁRI PROGRAM

Ha szeretnél a nyári szünet alatt Ausztráliában tanulni, akkor a négy hetes nyári programunk ideális lehet számodra!