Franciaország

Prémium

Fontos tudni

  • bentlakásos magániskolai programok 
  • magániskolai program fogadó családos elhelyezéssel
  • hétköznap fogadó családos elhelyezés, hétvégén kollégium
  • francia vagy angol nyelvű képzések
  • két éves érettségi programlehetőségek

Árak

Kérj tőlünk személyre szabott ajánlatot!  
   
Bentlakásos iskola ()  
teljes tanév 4 560 000 - 6 490 000 Ft között
féléves programok 3 000 000 - 4 000 000 Ft között
   
CAPTCHA

Középiskolai tanév Franciaországban

Franciaországban megtalálod a nyüzsgő városi életet Párizsban, napfényes tengerpartot, és síelési lehetőséget az Alpokban.  A franciák joggal büszkék az ételeikre, városaikra, strandjaikra, művészetükre és látványosságaikra, nem véletlenül szeretik annyian ezt az országot. 

Nézd meg milyen prémium programokat ajánlunk, keress meg minket és beszélgessünk! 

 

Iskolarendszer

A francia iskolarendszer híres a magas színvonaláról. Ha francia iskolába készülsz, akkor számíts arra, hogy sokszor este hatig van tanítás, cserébe szerdán kora délután már véget érnek az órák. A francia középiskola három évfolyamos (Lycée), a cserdiákok legtöbbször a második évfolyamba kerülnek. Kötelező tantárgyak a francia, angol, még egy idegen nyelv, matematika, történelem vagy földrajz, testnevelés, fizika vagy kémia, biológia, közgazdaságtan. Ezeken kívül három fakultációs tantárgyat tudsz választani 11 évfolyamon, kettőt pedig 12-ik évfolyamon. Az első évfolyamot (seconde, nálunk a 10-edik) követi a (premiére, nálunk a 11-edik) felkészítő évfolyam, majd a  (terminale, nálunk a 12-edik) végzős év,  aminek a végén érettségiznek a diákok. 

Szerezz tapasztalatot és nyelvtudást egy francia magániskolában!
Küzd le a félelmeidet, told ki a határaidat és kitárul előtted a világ.
középiskola Franciaországban

MAGÁNISKOLA FOGADÓ CSALÁDOS ELHELYEZÉSSEL

Ha garantálni szeretnéd az iskola színvonalát, vagy éppen a városi elhelyezést, akkor keresünk neked egy magániskolát, ahol biztosan megtalálod a számításaidat.  

Bentlakásos iskolák

 A bentlakásos iskolák előnye, hogy hétköznap a hosszú iskolai órák után nem kell hazamenned, hanem az iskolai barátaiddal maradhatsz a kollégiumban.  Hétvégén és iskolai szünetekben fogadó családoknál van ez elhelyezést, így lehetőséged van bepillantást nyerni egy francia család életébe és részt venni a családi programokon.

Vannak olyan bentlakásos iskoláink, ahol hétvégén és iskolai szünetekben is a kollégiumban maradnak a diákok. Mivel az iskola sokszor késő délutánig is eltart majd, kényelmesebb a kollégiumban tölteni az estéket. Ezáltal jobban tudsz fókuszálni a tanulmányaidra és a kollégiumi közösségre.

A bentlakásos iskolák oktatási színvonala általában magasabb, ezt azoknak ajánljuk, akik számára fontos szempont lehet. 

Területi elhelyezkedés

Ennél a programnál Te választhatod ki, hogy Franciaország melyik területén fekvő iskolába szeretnél járni. A számodra szimpatikus iskolát is Te választhatod ki. Ajánlataink között szerepelnek iskolák a francia Riviérán, Nyugat Franciaországban, Párizsban vagy a Loire folyó völgyében. 

Érettségi programok

Lehetőséget tudunk biztosítani neked a francia érettségi vizsga letételére, ehhez azonban két éves programot kell végigcsinálnod. Ha sikeresen befejezed az első évet, akkor a második év végén részt vehetsz a francia érettségi vizsgán (Baccalureate). 

A level és IB programunk keretében Franciaországban angol nyelvű képzés keretében tehetsz nemzetközi érettségit, miközben megtanulhatsz franciául, francia anyanyelvi környezetben. Ez hogy hangzik?