Egyesült Királyság

Prémium

Fontos tudni

 • iskolaválasztási lehetőség
 • elhelyezés kollégiumban
 • kiscsoportos foglalkozások
 • választható tantárgyak 
 • választható szabadidős tevékenységek
 • magas színvonalú oktatás

Árak

Bentlakásos magániskolák UK boarding schools  

egy trimeszter (szeptembertől decemberig,

vagy januártól március végéig) 

 12-15 000 GBP
teljes tanév

36-45 000 GBP

Érettségi program (két éves képzés)

állami iskolában fogadó családdal

19 -25 000 GBP
CAPTCHA

VÁLASSZ EGY ISKOLÁT! 

Angliai prémium programunk lényege, hogy megkeressük a készségeidnek, terveidnek és érdeklődésednek legjobban megfelelő iskolát Angliában. Garantáljuk számodra az oktatás színvonalát, hogy a legjobb eséllyel folytathasd egyetemi tanulmányaidat valamelyik rangos egyetemen érettségi után. Az iskolák segítenek neked az egyetem kiválasztásánál és az oda történő bejutásnál is. 

 

ÉRETTSÉGI PROGRAM ANGLIA (KÉT ÉVES)

Szeretnéd a középiskola elvégzése után tanulmányaidat egy angol egyetemen folytatni? 

Két éves érettségi programunk elvégzésével, A level vizsgáid megszerzésével nemcsak Anglia, de a világ rangos egyetemei előtt nyílik meg a kapu előtted. Az első év végén az AS vizsgát kell letenned, majd a ezt sikeresen letetted, a második év végén kerül sor az ún. A level vizsgákra. Az A level vizsga eredményeiddel pedig már jelentkezhetsz angliai vagy egyéb külföldi egyetemekre. Találd ki, hogy milyen területen szeretnél alaposabb tudást szerezni és megtaláljuk neked az iskolát, ahol a lehető legjobban tudsz felkészülni a továbbtanulásodra.

Válassz egy iskolát és a többit megszervezzük neked!
Tantárgyválasztási lehetőség érdeklődésednek megfelelően.

KÖZÉPFOKÚ SZAKMAI KÉPZÉS

Egyedülálló lehetőség arra, hogy színvonalas, gyakorlatias képzésen vehess részt egy angol középiskolában. Az angol diákoknak 16 éves koruk után lehetőségük van kétéves Btec diploma megszerzésére, ami egy rendkívül versenyképes szakmai gyakorlati tudást az itt végzettek számára. Egy éves képzésre is jelentkezhetsz. A szakmai tanév előnyei: egy lépéssel előrébb kerülsz az egyetemi képzés előtt, illetve a gyakorlatban is kipróbálhatod a választott szakterületet és eldöntheted, hogy neked való-e. Válassz egy szakirányt (pl. 3D dizájn, grafika, divattervezés, textil, ékszerkészítés, hangtechnika,  újságírás, sport management, űrkutatás, színpadtervezés, színjátszás, tánc, zene, egészségügy, gyermekgondozás, IT, vendéglátás stb.) és próbáld ki magad! 

BENTLAKÁSOS ISKOLÁK ANGLIÁBAN

Ha nem szeretnél fogadó családnál lakni hanem szeretnél egy közösséghez tartozni inkább, akkor válaszd ezt a programot! Itt lehetőséged van angol és nemzetközi diákokkal együtt egy közösség részeként megélni a tanévet. Ráadásul Angliában, ahol a bentlakásos iskoláknak nagy hagyományai vannak. Keress meg minket és segítünk kiválasztani a hozzád legjobban illő helyet.

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK

 • 14-18 közötti életkor bentlakásos iskoába
 • 16-18 közötti életkor Sixth Form College-ba 
 • legalább közép szintű angol nyelvtudás
 • legalább közepes átlag az elmúlt két évben

A JELENTKEZÉS MENETE: 

 • SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

Első körben várunk egy személyes beszélgetésre Téged és a szüleidet a YOURWAY irodában. Itt átbeszéljük az elképzeléseiteket, terveidet, céljaidat, majd mi is segítünk eligazodni a lehetőségek között.  

 • SZEMÉLYRE SZÓLÓ AJÁNLAT

Ezt követően küldünk egy személyre szóló ajánlatot neked. Egyszerre több iskolát ajánlunk, amelyek közül Ti választjátok majd ki a számotokra legszimpatikusabbat. 

 • A JELENTKEZÉSI ANYAG KITÖLTÉSE

Miután kiválasztottad az iskolát, segítünk neked a jelentkezési dokumentáció összeállításában. 

 • SKYPE INTERJÚ

Amint elkészült a jelentkezési anyagod, egyeztetünk az iskolával és Veled egy időpontot skype interjúra. Ennek lényege, hogy kölcsönösen megismerkedjetek az iskolával. 

 • DÖNTÉS A FELVÉTELRŐL. 

Az iskola elküldi a felvételedről szóló döntést. 

 • ELŐLEGBEFIZETÉS

Ekkor kell az első részletet befizetni az iskola felé, biztosítva ezzel a helyedet a jövő tanévben. 

 • TANTÁRGYAK KIVÁLASZTÁSA

Segítünk neked a tantárgyak kiválasztásában, akár személyesen egyeztethetsz a tanárokkal (skypon) ha bármilyen kérdésed van. 

 • FELKÉSZÍTŐ TÁBOR

Két napos felkészítő táborunk keretében találkozhatsz olyan diákokkal, akik már hazatértek hasonló programról és megismerkedhetsz a veled egy időben külföldre utazókkal. Igyekszünk minél alaposabban felkészíteni az útra! 

 • KIUTAZÁS

Várhatóan egyedül utazol majd az iskolába, hacsak nem utazik más magyar diák is ugyanebbe a suliba. Szüleid is elkísérhetnek, ha így nagyobb biztonságban érzed magad. A repülőtéren az iskola egyik képviselőre vár majd, ha egyedül utazol. 

 • WELCOME ÉS ELIGAZÍTÁS AZ ISKOLÁBAN

Megérezéskor az iskola segít az új diákoknak a minél gördülékenyebb beilleszkedésben. Olyan programokat szerveznek, amelyek során hamar új barátokat találsz majd. A tanárok mindent megtesznek, hogy ne érezd egyedül magad és könnyen eligazodj az új környezetben. 

Népszerű angliai bentlakásos iskolánkkal készített webinárunk megtekinthető itt: