Világkörüli út

Prémium

Fontos tudni

  • élmény alapú oktatás
  • nemzetközi bentlakásos iskola
  • emelt szintű tantárgyak
  • két éves érettségi programlehetőség 
  • angol nyelvű képzés 
  • egy vagy kétéves programok

Árak

Kérj tőlünk árajánlatot! 

CAPTCHA

Nemzetközi iskola 

Tölts el egy középiskolai évet a norvég Sørlandet hajó fedélzetén!

Legkülönlegesebb nemzetközi bentlakásos iskolai program, amit egy hajó fedélzetén élhetsz át. 11-ik és 12-ik évfolyamosok számára kínál lehetőséget, hogy a világ 20 országának megismerése közben hajózzák körbe a világot.  Az út során emelt szintű tantárgykínálat közül választhatnak. 

Részt vehetsz egy tanéves programon, de folytathatod is a tanulmányaidat a második évben emelt szintű érettségi program keretében. A második évet nem a hajón töltik a diákok, hanem szárazföldi utazás során mélyítik el ismereteiket. 

A hajó diákjai nap mint nap a határaikat feszegetik. Az együttélés és a közös feladatok megoldása során nemcsak intellektuális, de fizikai, illetve szociális kihívásokkal kell megküzdeniük. Mindeközben nyitott világszemléletű, pro-aktív problémamegoldókká válnak. Szigorú tanulási kötelezettségeik teljesítése közben a tanulók élmény alapon sajátítják el a tananyagot.  

 

Magabiztos és érett személyiségekké válnak a mindennapi kihívások leküzdése során.
Mindeközben a világ legjobb egyetemeire készítik fel őket.

Az élet iskolája

A diákok nap mint nap feladatokat oldanak meg, maguk intézik a közös vízkészlet elosztását, figyelnek a hulladékmennyiség minimalizálására. Éjszaka felváltva vesznek részt a hajó őrségében, a hajót együtt takarítják és egymás között osztják meg a hajóvezetési feladatokat,  Mindeközben rugalmasságot, vezetői készségeket sajátítanak el, valamint megtanulnak csapatban dolgozni.  Olyan kihívásokkal kerülnek szemben, melyek erősítik a személyiségüket és a magabiztosságukat.  Mindeközben a világ legjobb egyetemeire készítik fel őket!

A jelentkezés feltételei: 

  • legalább középfokú angol nyelvtudás
  • rátermettség, motiváció