Írország

Prémium

Fontos tudni

 • iskolaválasztási lehetőség
 • városválasztás
 • állami iskolák fogadó családos elhelyezéssel
 • magániskola kollégiummal és családdal
 • nemzetközi érettségi program (IB school) is
 • magas szintű oktatás

Árak

Állítsuk össze a személyre szabott programodat együtt! 

Teljes tanév Dublinban (állami iskola fogadó családdal): 3 790 000 Ft

Teljes tanév Corkban (állami iskola fogadó családdal) : 3 690 000 Ft

Tartományválasztás: Monagham, Tipperary, Limerick, Donegal: 3 590 000 Ft

CAPTCHA

Középiskola Írországban

A középiskolai évek két ciklusból, az ún. junior és a senior évekből állnak (2-2 év). A senior, vagy a felső évfolyamokat egy ún. "transition year" vagy átmeneti év előzi meg, amikor a diákoknak lehetőségük van az elméleti oktatáson túl gyakorlati tapasztalatokat szerezni számos területen. Ez az év segít nekik megtalálni az orientációjukat, hogy valójában mivel is szeretnének foglalkozni. A külföldi diákok általában ebbe a középső (transition year) évfolyamba kerülnek. Ez sokkal érdekesebb és aktívabb, mint a többi évfolyam. Az iskolákban gyakori az egyenruha. Az órák rendszerint reggel 9-kor kezdődnek és kb. 15:30-ig tartanak. Az iskolaév itt szeptembertől júniusi tart. 

Válassz egy iskolát Írországban!
Szerezz versenyképes nemzetközi érettségit a smaragd szigeten!

Iskolaválasztási lehetőség

Gyere el hozzánk egy személyes konzultációra, hogy segítsünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb iskolát. Mondd el, hogy mit szeretnél és mi ajánlunk Neked lehetőségeket. Az ajánlatunkban elküldött iskolák közül kiválaszthatod a számodra legszimpatikusabbat. 

Bentlakásos magániskola nemzetközi érettségi programmal (IB képzéssel)

Egyedülálló lehetőség azok számára, akik szeretnének egy versenyképes nemzetközi érettségi programban részt venni  Limerickben. Az iskola limitált helyeket biztosít megfelelő angol nyelvtudással, kiváló iskolai eredményekkel és szorgalommal rendelkező diákok számára. A diákok összetétele szempontjából fontos, hogy minél többféle országból érkezzenek, támogatva ezzel a nemzetközi diverzitást. 

A diákok az iskola kollégiumában laknak, iskolai szünetekben, illetve minden második hétvégén fogadó családoknál vannak elszállásolva egy vagy két másik osztálytársukkal együtt. 

 

A JELENTKEZÉS MENETE: 

 • SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

Első körben várunk egy személyes beszélgetésre Téged és a szüleidet a YOURWAY irodában. Itt átbeszéljük az elképzeléseiteket, terveidet, céljaidat, majd mi is segítünk eligazodni a lehetőségek között.  

 • SZEMÉLYRE SZÓLÓ AJÁNLAT

Ezt követően küldünk egy személyre szóló ajánlatot neked. Egyszerre több iskolát ajánlunk, amelyek közül Ti választjátok majd ki a számotokra legszimpatikusabbat. 

 • A JELENTKEZÉSI ANYAG KITÖLTÉSE

Miután kiválasztottad az iskolát, segítünk neked a jelentkezési dokumentáció összeállításában. 

 • SKYPE INTERJÚ (bentlakásos iskola esetén)

Amint elkészült a jelentkezési anyagod, egyeztetünk az iskolával és Veled egy időpontot skype interjúra. Ennek lényege, hogy kölcsönösen megismerkedjetek az iskolával. 

 • felvételi teszt (IB program esetén)

Ha nemzetközi érettségi programra jelentkezel, akkor be kell jönnöd irodánkba megírni a felvételi teszted. Ez általában matematika és angol nyelvi szintfelmérést takar. 

 • DÖNTÉS A FELVÉTELRŐL. 

Az iskola elküldi a felvételedről szóló döntést. 

 • ELŐLEGBEFIZETÉS

Ekkor kell az első részletet befizetni az iskola felé, biztosítva ezzel a helyedet a jövő tanévben. 

 • FELKÉSZÍTŐ TÁBOR

Két napos felkészítő táborunk keretében találkozhatsz olyan diákokkal, akik már hazatértek hasonló programról és megismerkedhetsz a veled egy időben külföldre utazókkal. Igyekszünk minél alaposabban felkészíteni az útra! 

 • KIUTAZÁS

Várhatóan egyedül utazol majd az iskolába, hacsak nem utazik más magyar diák is ugyanebbe a suliba. Szüleid is elkísérhetnek, ha így nagyobb biztonságban érzed magad. A repülőtéren az iskola egyik képviselőre vár majd, ha egyedül utazol. 

 • WELCOME ÉS ELIGAZÍTÁS AZ ISKOLÁBAN

Megérezéskor az iskola segít az új diákoknak a minél gördülékenyebb beilleszkedésben. Olyan programokat szerveznek, amelyek során hamar új barátokat találsz majd. A tanárok mindent megtesznek, hogy ne érezd egyedül magad és könnyen eligazodj az új környezetben.