Svájc

Prémium

Fontos tudni

  • bejutási lehetőség a magas színvonalú és ingyenes svájci egyetemekre
  • kétnyelvű angol-német programok
  • angol nyelvű programok (GSCE, IB)
  • egy vagy kétéves képzések
  • sportakadémia (sí, snowboard, jégkorong, golf) 
  • magas szintű oktatás
  • biztonságos, gyönyörű környezet

Árak

Gyere el hozzánk egy személyes konzultációra és összeállítjuk a személyre szabott programodat! 

 

CAPTCHA

Svájc

Svájc rendkívül biztonságos, évszázadok óta semlegességet és diszkréciót jelent polgárainak, a külföldi munkavállalóknak és a turisták számára is. A diákok szabadon tanulhatnak és fejlődhetnek annak tudatában, hogy biztonságuk garantált. Partneriskolánk, a  HIF Swiss International School filozófiája szavatolja a a bentlakások diákok számára a személyes szabadságot és az egészséges környezetet.

Svájc középiskola

A világszínvonalú oktatás tekintetében Svájc évszázadok óta kivételes hírnévvel büszkélkedhet. Egy svájci magániskola számos országban az elsődleges célpont. A minőség és diszkréció elengedhetelenül fontos. A világ minden tájáról rengeteg család bízza rá gyermekeit a svájci oktatási rendszerre, hogy kiváló, mindenre kiterjedő és egy életre szóló, mégis kihívásokkal teli élményt és tapasztalatot szerezzenek.

A LEGJOBB EGYETEMEK SVÁJCBAN ÉS BÁRHOL A VILÁGON

Jelenleg, több mint 100 ország diákjai tanulnak svájci nemzetközi iskolákban. Ezekben az intézményekben a végzős diákok a legkülönbözőbb bizonyítványokat kapják kézhez: Cambridge IGCSE, International Baccalaureate (IB), a svájci, a német vagy a francia matura (érettségi), a brit A-szintű vagy éppen az amerikai középiskolának megfelelő végzettség. Ezek az átfogó és versenyképes végzettségek egyik legnagyobb előnye, hogy a legjobb svájci egyetemeken, mint például az ETH Zürich vagy a St. Gallen-i Egyetemen lehet továbbtanulni. A HIF Swiss International School kiváló eredményeket tud felmutatni a svájci egyetemeken továbbtanuló hallgatók számára.

A minőség és diszkréció elengedhetelenül fontos.
A világ minden tájáról vonzzák a diákokat, így az iskolák közössége hihetetlenül sokszínű.

TÖBBNYELVŰSÉG EURÓPA SZÍVÉBEN

A svájci négy hivatalos nyelv, a francia, a német, az olasz és a rétoromán mellett, az angol egyre elterjedtebb. Az üzleti életben és a nagyszámú angol anyanyelvűek miatt is napi szinten hallhatjuk a nagyobb városokban. A többnyelvű közösségek, például egy nemzetközi kollégium, nagyban javítják a nyelvértés mellett, az általános kognitív képességeket is, ez az egyik kulcseleme egy bentlakásos iskolának. Svájc Európa szívében fekszik és a német, osztrák, francia, és olasz kultúrák nagyban befolyásolják. Ennek köszönhetően, hihetetlenül változatos történelme, közvetlen demokráciája és kultúrája világhírű.

Nyári kalandtábor

Azoknak, akik szeretnék a nyarat a svájci hegyekben tölteni, miközben nyelvet tanulnak, sportolnak és különböző kultúrából érkező diákokkal is megismerkednek. Kiváló nyári program svájci partneriskolánk szervezésében 11-7 éves korú gyermekek számára.