Középiskola Spanyolországban

 

Nemcsak a országa varázsa, de a spanyol  nyelv fontossága is idevonzza a látogatókat. Melegszívű spanyol családok várják az ide látogató külföldi diákokat, hogy családjuk tagjaként mutathassák be nekik varászlatos kultúrájukat. 

Spanyolországi programlehetőségek 

Elhelyezés fogadó családnál spanyol középiskolában

A középiskola 10. évfolyámig a diákok az úgynevezett ”Educación Secundaria Obligatoria”intézménybe járnak. a 11. és 12. évfolyam segíti a diákokat az egyetemi évekre felkészíteni. Az, hogy Te melyik évfolyamba kerülsz függ a jegyeidtől és a spanyol nyelvtudásodtól is.  A tantárgyak itt nem választhatók, az iskola reggel 8:30-tól délután 14 óráig tart. 

Élj örömmel

A fogadó családod és a területi képviselőd segít neked érdeklődésednek megfelelően délutáni tevékenységeket találni iskola utánra. Van kedved golfozni, focizni, vagy flamencózni? A spanyolok szeretnek nyugodtan élni, társaságkedvelők és spontánok. Hamar hozzászoksz majd az életstílusukhoz, a késői vacsorákhoz és az élénk beszélgetésekhez barátaiddal.  

A spanyol középiskolai program feltételei:

  • 14-18 év közötti életkor a kiutazáskor (augusztus vagy január)
  • legalább alap szintű spanyol nyelvtudás a kituazáskor
  • legalább közepes átlag ez elmúlt két évben

Fakultatív kirándulási lehetőségek

A spanyol tanéved (féléved)során jelentkezhetsz a madridi, malagai, barceonai vagy sevillai kirándulásokra.  

Az árak tartalmazzák

Elhelyezést spanyol fogadó családnál, beíratást és részvétel biztosítását állami középiskolában, személyes kapcsolattartót és segítőt a diák számára külföldön, folyamatos segítségnyújtást, konzultációs lehetőséget Magyarországon a szülők számára, repülőjegyet az oda- és visszaútra, orientációs tábort Malagában kiutazáskor, két napos felkészítő tábort a diákok számára kiutazás előtt, egy napos felkészítő napot a szülők számára, YOURWAY pólót, korrekt és barátságos ügyintézést az első személyes találkozástól kezdve a hazaútig, sőt még azon is túl:-) Alumni tagságot hazatérés után sok közös programmal! 

Bentlakásos magániskola Spanyolországban

Erről a programunkról részletes információt ide kattintva találsz. 

PROGRAMOK

Elhelyezés fogadó családnál   
teljes tanév 2 390 000 Ft
iskolai félév (öt hónapos) 1 980 000 Ft
három hónapos program  1 790 000 Ft 
két hónapos program 1 690 000 Ft 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Tanulj külföldön!

Gyere el hozzánk és találjuk meg a hozzád illő programot!

JELENTKEZZ MOST!